Online special

Herken je dit?

 • Zit jij soms ook met je handen in het haar, omdat de emoties en het gedrag van jouw kind zo heftig zijn?

 • Heeft je kind last van boosheid, frustraties of verdriet?

 • Lukt het hem/haar niet om dit op een goede manier te uiten of te verwoorden?

 • Heeft jouw kind last van een laag zelfbeeld, weinig zelfvertrouwen en/of angsten?

 • Heeft jouw kind last van onrust, druk of negatief gedrag en/of snel overprikkeld zijn?

Grote kans dat er iets in jullie gezin- of familiesysteem uit balans is, waardoor jouw kind dit gedrag laat zien en je in een vicieuze cirkel zit met elkaar!

Op het moment dat jij vanuit een andere manier naar jouw kind en het gedrag van je kind gaat kijken. Wanneer je gaat opvoeden vanuit liefde, gelijkwaardigheid en natuurlijke grenzen, zal de noodzaak om dit gedrag te laten zien wegvallen en doorbreken jullie samen familie patronen, waardoor er meer rust en fijne energie in huis komt, jij als ouder meer verbinding met jezelf en zo ook meer verbinding met je kind gaat ervaren!

De belangrijkste informatie en tools heb ik samengevoegd in een waardevolle online special!

Schatkist Challenge Lekker in je Vel + Ouder-modules opvoeden vanuit Flow, Liefde & Gelijkwaardigheid ❤

EEN UNIEK & LIFECHANGING PROGRAMMA OM SAMEN MET JE KIND TE DOEN!

In 8 weken en modules werk je door leuke en praktische opdrachten samen aan:

 1. Meer rust en ontspanning
 2. Een betere communicatie en een liefdevolle verbinding
 3. Bewust worden van jullie kwaliteiten en valkuilen
 4. Leren ruimte te geven aan emoties en gevoelens & contact maken met je eigen innerlijk kind
 5. Het stellen van gezonde grenzen
 6. Leren over energie en het omgaan met je gevoeligheid
 7. Het doorbreken van (familie) patronen en het krijgen van meer zelfvertrouwen
 8. Opvoeden en leven vanuit een fijne flow

Doorbreek samen (familie) patronen en geef jezelf en jouw kind een geschenk voor de rest van zijn/haar leven! De kracht om in verbinding met jezelf te blijven, in welke situatie je ook komt. 

Voordelen

 • Een unieke ervaring om samen met je kind (of gezin) te beleven!

 • Laat je kind voelen en ervaren dat hij/zij helemaal goed is zoals hij is

 • Minder strijd & emotionele uitbarstingen, meer zelfvertrouwen en een beter zelfbeeld❤

 • Door de schatkist die je kind na elke challenge mag vullen, is het een feestje om mee te doen!

 • Handige Schatkist Challenge weekkalender & praktisch werkboek

 • Oefeningen en tools om innerlijk kind & familie patronen bewust te maken én te doorbreken!

 • Ook mogelijk om meerdere kinderen uit het gezin tegelijk mee te laten doen

 • Persoonlijk contact bij vragen of lastige situaties ❤

Ervaringen ouders

“Toen ik na een tip bij Pura kids ging kijken, werd ik gelijk enthousiast. Ik kreeg het gevoel dat ik voor mijn dochter op de juiste plek terecht was gekomen. Dit klopte ook zeker! We merkten dat ze handvaten kreeg om met bepaalde situaties om te gaan. Het online programma en app biedt genoeg informatie voor de ouders, maar ook leuke opdrachten om met het hele gezin te gaan doen!”

Pauline, moeder van Saar (8 jaar)

“Bedankt voor de afgelopen weken, mijn dochter is zeer blij met haar zelf op dit moment, dat is toch super bijzonder

Moeder van dochter (9 jaar)

“Wat ik geleerd heb van Angela is om de verbinding te zoeken met m’n zoon, maar ook die met mezelf en zo dichter tot elkaar te komen. Voor mij werkte het goed door de praktische opdrachten, ik leer door te doen. En door een stukje achtergrond theorie en visie. Onze zoon heeft geleerd om zelf invloed te hebben op z’n gedrag en ik dat ik hem meer dat vertrouwen en de verantwoordelijkheid mag geven. Als ik zie hoe onze zoon in die paar weken een positieve ontwikkeling heeft doorgemaakt en dat zelf ook merkt ben ik heel blij dat we de keuze hebben gemaakt om naar Angela te gaan!”

Jamila, moeder van Ties (8 jaar)

“Ik wil je heel erg bedanken voor de leuke lessen, we snappen onze dochter nu beter en het echt een verschil met 8 weken geleden! Ze is blijer, meer open en zegt meer wat er is. Ik heb zelf geleerd om echt aandacht aan haar te geven en niet half. Zo voelt ze zich gehoord en begrepen. Ook probeer ik wat meer los te laten.

Moeder van dochter (8 jaar)

Ervaringen kinderen

“Als sommige kinderen moeite hebben om zichzelf kalm te houden, kunnen hun misschien door deze website zich beter beheersen”

Alicia (10 jaar)

“Kinderen moeten gewoon mee gaan doen. Het is leuk en gezellig, je doet leuke dingen en je leert er veel. Dat je goed bent zoals je bent, grenzen en beter kunnen vertellen wat je voelt”

Jongen (8 jaar)

“Als kinderen twijfelen om mee doen moeten ze het gewoon proberen. In het begin wist ik ook niet of ik het leuk vond, maar het werkt echt, dat je minder boos bent en meer zelfvertrouwen krijgt!”

Meisje (10 jaar)

Ja, wij doen mee! (gelijk aanmelden)

Modules

Het programma bestaat uit 8 ouder-modules met per module een video van 15-20 minuten, uitgebreide achtergrond informatie en een leuke en praktische weekoefening. De Schatkist Challenge bestaat uit 8 challenges die aansluiten op de informatie uit de ouder-modules.

 • 1. Ontspanning
  Ontspanning is de eerste stap naar meer rust in jezelf en in huis. Jouw kind leert dat er meerdere manieren zijn om te ontspannen, bijvoorbeeld door te bewegen, spelen, ademen en visualiseren. Doormiddel van ademhalingsoefeningen creëren jullie letterlijk meer ruimte in je lichaam, waardoor vastgezette emoties en gevoelens, weer makkelijker in beweging kunnen komen. Ook zetten we intenties voor de komende 8 weken.

 • 2. Overprikkeling
  Wanneer je overprikkeld bent, reageer je soms anders dan je zou willen. Door de stoplichtmethode leert jouw kind het verschil tussen kalm, gespannen en overprikkeld zijn en zo op een makkelijke manier woorden te geven aan wat hij/ zij voelt. In de ouder-module liefdevolle communicatie bespreken we hoe je met een liefdevolle, gelijkwaardige communicatie een groot verschil kan maken in het zelfbeeld van jouw kind. Ook leren we hoe je dezelfde taal kan gaan spreken in situaties met spanning en overprikkeling.

 • 3. De kwaliteiten van je schatkist
  We worden allemaal geboren met een “schatkist” aan kwaliteiten in onszelf. Deze kun je inzetten in uitdagende situaties. Door te kijken naar de valkuil achter een kwaliteit, leert je kind dat onder “ongewenst” gedrag ook een positieve kwaliteit zit. Tijdens de ouder-module wordt je bewust gemaakt van de (onvervulde) behoeftes die er achter negatief gedrag kunnen zitten, krijg je inzicht in het oer-verlangen naar verbinding en het oer-verlangen naar écht jezelf zijn (autonomie) en hoe dit soms kan botsen bij jou en bij je kind. Ook doen we een fijne oefening om voorbij het gedrag van je kind te gaan kijken.

 • 4. Voelen
  Wanneer je meer ruimte leert te geven aan de emoties en gevoelens die je hebt, kunnen ze ook makkelijker door je heen bewegen en weer oplossen of los gelaten worden. Met behulp van een massage & affirmaties gaan we aan de slag met voelen en vertrouwen op je gevoel. Als ouder wordt je je bewust van jouw eigen innerlijk kind en (onbewuste) overlevingsmechanismen die je waarschijnlijk nog regelmatig inzet. Leer je over de invloed van je opvoeding op het gedrag van je kind én hoe je kind ook onbewuste gevoelens en emoties van jouzelf kan spiegelen met zijn/haar gedrag. Met een praktisch stappenplan krijg je de tools om op een goede manier om te gaan met de gevoelens en emoties van jouw kind.

 • 5. Grenzen & omgaan met boosheid
  Wanneer je een duidelijke grens kan aangeven vanuit een gelijkwaardige en kalme energie, zullen kinderen en andere mensen hier beter rekening mee gaan houden dan wanneer je een grens aangeeft vanuit macht (wat vaak juist meer conflict oplevert). De grenzenoefening die we deze les doen is erg verhelderend voor de kinderen én de ouders. Boosheid is een emotie die vaak (onbewust) onderdrukt wordt en als onwenselijk wordt gezien, doordat kinderen leren dat boosheid er mag zijn én je dit op een gezonde manier kan uiten kan dat een hoop conflicten schelen.

 • 6. Energie
  Alles is energie. Gevoelige kinderen & volwassenen nemen soms onbewust energie en gevoelens van anderen over en raken zo snel overprikkeld. We gaan oefeningen doen om ons energieveld op te schonen en te beschermen en leren dat als je goed “geaard” bent, dus in contact met jouw eigen lichaam en de aarde, je makkelijker de energie en prikkels die je niet meer nodig hebt kunt loslaten.

 • 7. Zelfvertrouwen & patronen doorbreken
  Wanneer je vertrouwen hebt in jezelf en je eigen kunnen en jij kan voelen wat goed is voor jou, kan je jezelf ook dragen als je in een minder prettige situatie komt. In onze hectische wereld, waar veel angst en onrust is, is het hebben van vertrouwen in jezelf en in het leven soms niet vanzelfsprekend. Ook krijg je tools om nog bewuster belemmerende (familie) patronen te kunnen doorbreken.

 • 8. Geluk
  De laatste les & ouder module gaat over geluk en manieren waarmee jij meer geluk en fijne flow in je leven kunt ervaren. Door leuke oefeningen, een terugblik op de afgelopen 8 weken en het zetten van intenties voor de komende periode, kun je samen met de kind de fijne energie van de afgelopen weken vast houden.

Ja, wij doen mee! (gelijk aanmelden)

Wie ben ik?

Hoe werkt het?

Een uniek, compleet en uitgebreid programma om samen met je kind te volgen

 • 8 modules & thema’s voor 8 weken (kan ook op eigen tempo)
 • Jouw kind doet mee met de Schatkist Challenge
 • Hierbij gebruik je het Schatkist Challenge werkboek en de weekkalender
 • Je kunt jouw kind een schatkist geven, waar elke challenge een steen of symbool in kan wat staat voor een kwaliteit
 • Jij als ouder doet mee met de online ouder-modules Opvoeden vanuit Flow, Liefde en Gelijkwaardigheid
 • Per module 15-20 minuten video materiaal, achtergrond informatie en praktische oefeningen
 • De onderwerpen van de Schatkist Challenge en Ouder-modules sluiten op elkaar aan
 • Voor ouders en kinderen van 3 – 15 jaar
 • Inloggen via een online omgeving én handige app
 • Een jaar toegang tot de modules & Pura kids community
 • Direct toegang en elk moment instromen, beginnen wanneer het voor jou uitkomt
 • Inclusief mogelijkheid tot persoonlijk contact bij vragen ❤

Investering Online special: 199 nu voor 149 euro!

Mijn intentie is om zoveel mogelijk ouders en kinderen de mogelijkheid te geven mee te doen. Voel je dat dit programma iets is voor jou en je kind, maar is het met jouw inkomen een te hoge uitgave? Stuur me een berichtje, dan kijken we samen naar de mogelijkheden! 

Wil jij extra verdieping tijdens het doen van dit programma en samen met mij nog meer tot de kern komen? Dan is het verdiepende coaching-pakket wellicht wat voor jou!

 1. Telefonische intake – samen tot de kern komen – je verlangen en intenties helder krijgen, zodat je dit ook gedurende het programma kunt meenemen
 2. Wekelijkse check in via de app – ik stuur je actief elke week een berichtje hoe het gaat en wat je tegen komt
 3. Telefonische coaching sessie – rond de helft van het programma
 4. Gedurende 8 weken de mogelijkheid om 24/7 contact op te nemen met mij

Investering verdiepend coaching-pakket: 199 nu voor 119 euro!

Ja, wij doen mee!