Online special

Twijfel je of dit programma wat voor jullie is? Wil je overleggen over een situatie waarin je vastloopt met je kind? Je mag me altijd mailen, het contactformulier invullen of je telefoonnummer achter laten, ik vertel je graag meer! ❤

Schatkist Challenge Lekker in je Vel!

EEN LIFECHANGING PROGRAMMA OM SAMEN MET JE KIND TE DOEN!

Gun jij je kind ook meer rust, geluk en zelfvertrouwen? Maak jij je zorgen over de gevoeligheid van je kind? Ben je moe van de heftige emotionele uitbarstingen, boosheid en strijd die je soms ervaart? Je zou het zo graag anders willen, maar weet niet goed hoe je jouw kind het beste kan helpen? 

Ik heb jaren lang hetzelfde gehad! Van de ene emotionele uitbarsting naar de andere.. Een vicieuze cirkel waarin mijn kind steeds meer onrust, negatief gedrag, overprikkeling, angsten en een negatief zelfbeeld liet zien. En mijn lontje steeds korter werd, ik niet de moeder was die ik wilde zijn en me hier erg schuldig over voelde. Tot ik op een andere manier ging opvoeden en ik mijn kind ineens wel kon zien, horen en begrijpen. WAAUW wat een verademing, wat een rust, kalmte en fijne energie! Drie opleidingen en een aantal jaar verder, zie ik nog elke dag de positieve invloed van deze andere manier van omgaan met je kind terug en heb ik al heel wat ouders en kinderen mogen helpen.. 

De belangrijkste informatie en tools heb ik samengevoegd in een waardevol online programma: de Schatkist Challenge Lekker in je Vel & de ouder-modules: opvoeden vanuit Flow, Liefde & Gelijkwaardigheid. Inclusief mogelijkheid tot persoonlijk contact!

In 8 weken en modules werk je door leuke en praktische opdrachten samen aan:

 1. Meer rust en ontspanning
 2. Een betere communicatie en een liefdevolle verbinding
 3. Bewust worden van jullie kwaliteiten en valkuilen
 4. Leren ruimte te geven aan emoties en gevoelens
 5. Het stellen van gezonde grenzen
 6. Leren over energie en het omgaan met je gevoeligheid
 7. Het doorbreken van (familie) patronen en het krijgen van meer zelfvertrouwen
 8. Opvoeden en leven vanuit een fijne flow

Geef jezelf en jouw kind een geschenk voor de rest van zijn/haar leven! De mogelijkheid om zelf een fijn en ontspannen leven te creëren en de tools om om te gaan met de uitdagingen die het leven soms geeft! 

Herken je dit?

 • Gun jij je kind ook meer rust, geluk en zelfvertrouwen?

 • Is jouw kind wijs en gevoelig?

 • Is er regelmatig strijd thuis en/of op school?

 • Heeft jouw kind last van onrust, druk of negatief gedrag, overprikkeld raken of emotionele uitbarstingen?

 • Trekt je kind zich terug, heeft hij/zij last van angsten, een negatief zelfbeeld of weinig zelfvertrouwen?

 • Vind je het lastig om je grens aan te geven, zonder boos te worden?

 • Wil je jouw kind leren zijn/haar gevoeligheid in te zetten als kracht?

 • Wil jij je kind beter begrijpen en geven wat hij/zij nodig heeft?

Ja, wij doen mee! (gelijk aanmelden)

Voordelen

 • Een unieke ervaring om samen met je kind te beleven!

 • Minder strijd & emotionele uitbarstingen, meer zelfvertrouwen en een beter zelfbeeld❤

 • Je kind kan beter voelen en vertellen wat er is

 • Bewust worden van belemmerende (familie)patronen en tools om deze te doorbreken!

 • Persoonlijk contact bij vragen, als je vast loopt of als je gewoon wat wilt delen ❤

 • Met Schatkist Challenge weekkalender & werkboek

 • Een jaar lang toegang tot de modules, informatie én de Pura kids community

Ervaringen ouders

“Toen ik na een tip bij Pura kids ging kijken, werd ik gelijk enthousiast. Ik kreeg het gevoel dat ik voor mijn dochter op de juiste plek terecht was gekomen. Dit klopte ook zeker! We merkten dat ze handvaten kreeg om met bepaalde situaties om te gaan. Het online programma en app biedt genoeg informatie voor de ouders, maar ook leuke opdrachten om met het hele gezin te gaan doen!”

Pauline, moeder van Saar (8 jaar)

“Bedankt voor de afgelopen weken, mijn dochter is zeer blij met haar zelf op dit moment, dat is toch super bijzonder

Moeder van dochter (9 jaar)

“Wat ik geleerd heb van Angela is om de verbinding te zoeken met m’n zoon, maar ook die met mezelf en zo dichter tot elkaar te komen. Voor mij werkte het goed door de praktische opdrachten, ik leer door te doen. En door een stukje achtergrond theorie en visie. Onze zoon heeft geleerd om zelf invloed te hebben op z’n gedrag en ik dat ik hem meer dat vertrouwen en de verantwoordelijkheid mag geven. Als ik zie hoe onze zoon in die paar weken een positieve ontwikkeling heeft doorgemaakt en dat zelf ook merkt ben ik heel blij dat we de keuze hebben gemaakt om naar Angela te gaan!”

Jamila, moeder van Ties (8 jaar)

“Ik wil je heel erg bedanken voor de leuke lessen, we snappen onze dochter nu beter en het echt een verschil met 8 weken geleden! Ze is blijer, meer open en zegt meer wat er is. Ik heb zelf geleerd om echt aandacht aan haar te geven en niet half. Zo voelt ze zich gehoord en begrepen. Ook probeer ik wat meer los te laten.

Moeder van dochter (8 jaar)

Ervaringen kinderen

“Als sommige kinderen moeite hebben om zichzelf kalm te houden, kunnen hun misschien door deze website zich beter beheersen”

Alicia (10 jaar)

“Kinderen moeten gewoon mee gaan doen. Het is leuk en gezellig, je doet leuke dingen en je leert er veel. Dat je goed bent zoals je bent, grenzen en beter kunnen vertellen wat je voelt”

Jongen (8 jaar)

“Als kinderen twijfelen om mee doen moeten ze het gewoon proberen. In het begin wist ik ook niet of ik het leuk vond, maar het werkt echt, dat je minder boos bent en meer zelfvertrouwen krijgt!”

Meisje (10 jaar)

Het programma:

 • Voor ouders en kinderen van 3 – 15 jaar
 • Schatkist Challenge werkboek & kalender voor jouw kind
 • Van 0-3 en 15- 18 jaar ook erg waardevol om alleen als ouder mee te doen
 • Inloggen via een online omgeving én handige app
 • Een jaar toegang tot de modules & Pura kids community
 • Direct toegang en elk moment instromen, beginnen wanneer het voor jou uitkomt
 • Inclusief de mogelijkheid tot persoonlijk contact via de chat of mail bij vragen, als je vastloopt in een situatie of als je gewoon even wat wilt delen❤
 • Investering: 89 euro 

Een compleet en uitgebreid programma voor kinderen & ouders!

Deze prijs is in vergelijking met veel andere online ouder en/of kind programma’s een stuk lager! Mijn intentie is om zoveel mogelijk ouders en kinderen de mogelijkheid te geven mee te doen. Voel je dat dit programma iets is voor jou en je kind, maar is het met jouw inkomen een te hoge uitgave? Stuur me een berichtje, dan kijken we samen naar de mogelijkheden! 

Ja, wij doen mee! (gelijk aanmelden)