Neem nu contact op

Bedankt voor je aanvraag. Er wordt telefonisch contact met je opgenomen.
Er is iets fout gegaan. Probeer het later nogmaals of laat je telefoonnummer achter via info@pura-kids.nl

Stuur een email

info@pura-kids.nl

Bezoek mij ook op

Contactformulier

Bedank voor je bericht, er wordt contact met je opgenomen
Er is wat fout gegaan in het versturen van het contactformulier. Probeer het later nogmaals of neem rechtstreeks contact op via info@pura-kids.nl

Referenties

“Ik ken Angela als een hele bijzondere vrouw met een open blik. Ze voelt vanuit liefde en kijkt met haar hart. Altijd opzoek naar het positieve in een situatie zonder vooroordeel of veroordeling. Iedereen is in haar basis puur en gedrag is veelal aangeleerd door de omgeving. Ze brengt dit over vanuit haar eigen visie en motivatie en ook de uitvoering in opvoeding van haar eigen kinderen. Ze geeft aandacht, luistert en voelt. Ze weet als geen ander wat er nodig is. Ik zie haar als motivator en inspirator die haar eigen mantra leeft. Een ervaringsdeskundige met een practice what you preach benadering. Coachen is luisteren en anticiperen en dat kan Angela beter dan ieder andere ziel die ik ken.”

Menno de Roos – Partner

“Wat Angela zo bijzonder maakt is dat ze voorbij gedrag en conditioneringen kan kijken en vanuit onvoorwaardelijke liefde, verbinding en zachtheid naar een ander en naar de wereld kijkt. Ze weet goed waar te nemen en komt snel tot de kern. Ze toets wat ze voelt en deelt en onderbouwd dit ijzersterk met haar inzicht, kennis en eigen ervaring. Hierdoor voel je vertrouwen en voel je dat haar missie vanuit haar tenen komt.”

Dani Jašarević – Vriendin/ eigenaar Studio 22, Fitgirls en Fitmind Academy