8 weken special

Ja, ik geef me alvast op!

Ervaringen van ouders

“Wat vond hij het jammer dat hij klaar was vandaag! Mijn zoon heeft zo ontzettend veel van je geleerd! En zeker na je gesprek aan de telefoon over je grenzen bepalen en deze ook vertellen aan elkaar is echt een eye opener… er is zoveel meer duidelijk… en dat is echt heel fijn!!! Mijn zoon was elke week heel blij om naar je toe te gaan! Je bent lief en zorgzaam en je hebt hem een thuis gevoel gegeven… want hoe spannend is het om naar iets toe te gaan wat onbekend is en dan ook nog met kindjes die je niet kent. Wij zijn super trots op onze zoon wat hij heeft bereikt tot nu toe! Hij is duidelijker in zijn woorden en zijn gevoel. Dank je wel voor je leerzame weken! Ook voor ons als ouders!!”

Moeder van zoon (8 jaar) 

“Ik vind het ontzettend fijn en duidelijk. Ik bewonder hoe je de lessen voorbereidt en dat al op papier zet voor mij als ouder. Hierdoor weet ik precies wat er is behandeld tijdens de les. Ik lees aandachtig je brief door en bespreek dit met mijn dochter. Door de begeleidende brieven leer ik ook erg veel en dat is fijn voor mijn kind en voor mij.”

“Wij vinden de lessen erg prettig. Mijn dochter gaat er met een fijn gevoel heen. Ik merk dat de lessen bij mij ook een hoop los maken. Ik denk dat de lessen goed zijn voor de relatie tussen mijn dochter en mij. Dankjewel daarvoor.”

Moeder van dochter (11 jaar) 

“Ik ervaar de lessen en informatie als heel prettig! Mijn dochter komt steeds helemaal rustig en blij terug. Ik merk dat ze er echt mee bezig is. Ook de informatie voor ons is heel fijn om te kunnen lezen waar ze mee bezig is geweest, want ze stelt altijd nog wel vragen in de dagen erna en dan kan ik het er op dezelfde manier over hebben. Hoewel ze nog steeds wel moeite heeft met bepaalde situaties en op school, merk ik echt wel verschil al. Ze is zich meer bewust van dingen en weet het beter te verwoorden.”

Moeder van dochter (7 jaar) 

Ervaringen van kinderen

“Als kinderen twijfelen om mee doen moeten ze het gewoon proberen. In het begin wist ik ook niet of ik het leuk vond, maar het werkt echt. * Wat werkt er dan? * ” Dat je minder boos bent en meer zelfvertrouwen krijgt!”

Meisje (10 jaar) 

“Kinderen moeten gewoon mee gaan doen. Het is leuk en gezellig, je doet leuke dingen en je leert er veel.
* Wat leer je dan? * “Dat je goed bent zoals je bent, grenzen en beter kunnen vertellen wat je voelt”. 

Jongen (8 jaar) 

Tijdens de evaluatie na afloop van het programma geven de meeste kinderen een 10! Het laagste cijfer was een 8.
Het leukste vinden de kinderen de spelletjes, massageverhalen en de relaxverhaaltjes. De voelmomentjes tussen de oefeningen door vinden ze in het begin vaak lastig, maar hoe vaker we dit oefenen, hoe beter het gaat.

Inclusief:

  • Telefonische intake
  • Persoonlijke telefonische coaching sessie voor de ouder(s) (half uur)
  • Laagdrempelig contact & wekelijkse check in
  • Deelname aan het online ouder & kind programma: Opvoeden vanuit Flow, Liefde & Gelijkwaardigheid (twv 89 euro)
  • Een jaar toegang tot de informatie en Pura kids community via een app/ online omgeving
  • Schatkistje met per les 1 mineraal/ edelsteen die uitgezocht mag worden. Dit kistje blijft staan in de studio en mag de laatste les mee naar huis genomen worden
  • Een massagebal
Ja, ik geef me alvast op!