8 weken special

Ja, wij doen mee! (Gelijk aanmelden)

Ervaringen van ouders

“Wat ik geleerd heb van Angela is om de verbinding te zoeken met m’n zoon, maar ook die met mezelf en zo dichter tot elkaar te komen. Voor mij werkte het goed door de praktische opdrachten, ik leer door te doen. En door een stukje achtergrond theorie en visie. Onze zoon heeft geleerd om zelf invloed te hebben op z’n gedrag en ik dat ik hem meer dat vertrouwen en de verantwoordelijkheid mag geven. Als ik zie hoe onze zoon in die paar weken een positieve ontwikkeling heeft doorgemaakt en dat zelf ook merkt ben ik heel blij dat we de keuze hebben gemaakt om naar Angela te gaan!”

Jamila, moeder van Ties (8 jaar) 

“Bedankt voor de afgelopen weken, mijn dochter is zeer blij met haar zelf op dit moment, dat is toch super bijzonder

Moeder van dochter (9 jaar) 

“Ik ervaar de lessen en informatie als heel prettig! Mijn dochter komt steeds helemaal rustig en blij terug. Ik merk dat ze er echt mee bezig is. Ook de informatie voor ons is heel fijn om te kunnen lezen waar ze mee bezig is geweest, want ze stelt altijd nog wel vragen in de dagen erna en dan kan ik het er op dezelfde manier over hebben. Ze is zich meer bewust van dingen en weet het beter te verwoorden.”

Moeder van dochter (7 jaar) 

“Wat vond hij het jammer dat hij klaar was vandaag! Mijn zoon heeft zo ontzettend veel van je geleerd! En zeker na je gesprek aan de telefoon over je grenzen bepalen en deze ook vertellen aan elkaar is echt een eye opener… er is zoveel meer duidelijk… en dat is echt heel fijn!!! Mijn zoon was elke week heel blij om naar je toe te gaan! Je bent lief en zorgzaam en je hebt hem een thuis gevoel gegeven… want hoe spannend is het om naar iets toe te gaan wat onbekend is en dan ook nog met kindjes die je niet kent. Wij zijn super trots op onze zoon wat hij heeft bereikt tot nu toe! Hij is duidelijker in zijn woorden en zijn gevoel. Dank je wel voor je leerzame weken! Ook voor ons als ouders!!”

Moeder van zoon (8 jaar) 

Ervaringen van kinderen

“Het is heel leuk en gezellig. Je leert er veel en de juf is erg lief!”

Meisje (7 jaar) 

“Kinderen moeten gewoon mee gaan doen. Het is leuk en gezellig, je doet leuke dingen en je leert er veel. Dat je goed bent zoals je bent, grenzen en beter kunnen vertellen wat je voelt”

Jongen (8 jaar) 

“Als kinderen twijfelen om mee doen moeten ze het gewoon proberen. In het begin wist ik ook niet of ik het leuk vond, maar het werkt echt dat je minder boos bent en meer zelfvertrouwen krijgt!”

Meisje (10 jaar) 

Tijdens de evaluatie na afloop van het programma geven de meeste kinderen een 10! Het laagste cijfer was een 8.
Het leukste vinden de kinderen de spelletjes, massageverhalen en de relaxverhaaltjes. De voelmomentjes tussen de oefeningen door vinden ze in het begin vaak lastig, maar hoe vaker we dit oefenen, hoe beter het gaat.

Inclusief:

  • Telefonische intake
  • Persoonlijke telefonische coaching sessie voor de ouder(s) (half uur)
  • Laagdrempelig contact & wekelijkse check in
  • Deelname aan het online ouder & kind programma: Opvoeden vanuit Flow, Liefde & Gelijkwaardigheid (twv 89 euro)
  • Een jaar toegang tot de informatie en Pura kids community via een app/ online omgeving
  • Schatkistje met per les 1 mineraal/ edelsteen die uitgezocht mag worden. Dit kistje blijft staan in de studio en mag de laatste les mee naar huis genomen worden
  • Een massagebal
Ja, wij doen mee! (Aanmelden)