Pura kids 8 weken special

Ervaringen van ouders

“Ik vind het ontzettend fijn en duidelijk. Ik bewonder hoe je de lessen voorbereid en dat al op papier zet voor mij als ouder. Hierdoor weet ik precies wat er is behandeld tijdens de les. Ik lees aandachtig je brief door en bespreek dit met mijn dochter. Door de begeleidende brieven leer ik ook erg veel en dat is fijn voor mijn kind en voor mij.”

“Wij vinden de lessen erg prettig. Mijn dochter gaat er met een fijn gevoel heen. Ik merk dat de lessen bij mij ook een hoop los maken. Ik denk dat de lessen goed zijn voor de relatie tussen mijn dochter en mij. Dankjewel daarvoor.”

Moeder van dochter (11 jaar) 

“Eerst even een compliment naar jou toe. Mijn zoon vindt je fantastisch. Elke keer komt hij thuis, juf Angela is zo lief! De informatie is fijn. Mijn zoon vertelt thuis heel weinig dus ik weet vaak niet wat jullie hebben gedaan in de les. We merken dat hij minder snel boos werd. De afgelopen week toch weer wat meer. Hij lijkt rustiger, maar kan toch soms emoties nog niet uiten.”

Moeder van zoon (8 jaar)

Ervaringen van ouders

“Ik ervaar de lessen en informatie als heel prettig! Mijn dochter komt steeds helemaal rustig en heel blij terug. En ik merk dat ze er echt mee bezig is. Ook de informatie voor ons is heel fijn om te kunnen lezen waar ze mee bezig is geweest, want ze stelt altijd nog wel vragen in de dagen erna en dan kan ik het er op dezelfde manier over hebben. Hoewel ze nog steeds wel moeite heeft met bepaalde situaties en op school, merk ik echt wel verschil al. Ze is zich meer bewust van dingen en weet het beter te verwoorden.”

Moeder van dochter (7 jaar) 

Inclusief:

  • Telefonische intake
  • Persoonlijke telefonische coaching sessie voor de ouder(s) (half uur)
  • Tussentijdse mogelijkheid tot contact bij vragen of situaties waar je tegen aan loopt
  • Lesmapje voor de ouders, per week voor de les de informatie en oefeningen mee
  • Lesmapje voor de kinderen, per week de oefeningen mee
  • Schatkistje met per les 1 mineraal/ edelsteen die uitgezocht mag worden. Symbolisch voor de kwaliteiten (het pareltje) van het kind. Dit kistje blijft staan in de studio en mag de laatste les mee naar huis genomen worden.
Ja, ik wil me graag inschrijven